Minden, ami média

PRESSház

PRESSház

EGY LEMEZLOVAS A PETŐFI RÁDIÓ ÉLŐ ADÁSÁBAN ÁLLT KI A MAGYARORSZÁGI PEDAGÓGUSOK MELLETT

2022. szeptember 13. - PressYu1971

Tollner Máté lemezlovasnak, a Petőfi Rádió élő adásában sikerült meghekkelnie a kormánykritikát hírből ismerő közszolgálati médium műsorát, márpedig úgy, hogy az élő közvetítésének ideje alatt bekevert egy részletet a Bohemian Betyars&Csaknekedkislány pedagógusokat támogató számából – közölte a Telex.hu

diaktunti.jpg

 

Süllyed az iskolánk sárba és piszokba. / Ma még kihúzhatjuk, ha mindenki fogja. / Későn fog ébredni az, aki most itt hagy. / Csak fizessétek ki a tanárainkat!” (Bohemian Betyars&Csaknekedkislány – Fizessétek ki a tanárainkat!)

 

A lemezlovas később az Instagramon azt tette közzé, nem kizárt, hogy utoljára lépett fel ott.

Nagy örömömre szolgált, hogy élő volt a műsor, így semmi nem gátolta azt, hogy a kedvenc zenéim mellett egy olyan fontos ügyre is felhívjam a figyelmet a közmédiában, amiről nem esik elég szó ott. Ha csak egy szolidaritási gesztus szintjén is, de nekem ez fontos volt” – áll a bejegyzésében.

Tollner Máté szülei pedagógusok, ő maga a polgári engedetlenségben élen járó budaörsi Illyés Gyula Gimnáziumban tanult. „Tisztelet azoknak a pedagógusoknak, akik kitartanak a megalázó körülmények ellenére is a pályán (de maximálisan megértem azokat is, akik már elhagyták azt). Még nagyobb tisztelet azoknak a pedagógusoknak, akik az egzisztenciális fenyegetések ellenére kitartanak a polgári engedetlenségi mozgalomban is!” – nyilatkozta a lemezlovas a Telex.hu-nak.

A bejegyzés trackback címe:

https://presshaz.blog.hu/api/trackback/id/tr5217930841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása