Minden, ami média

PRESSház

PRESSház

A KREML SZÓVIVŐJÉNEK FIÁVAL ÉLŐ ADÁSBAN KÖZÖLTÉK, HOGY BESOROZZÁK (VIDEÓVAL)

Nyikolaj Peszkovot egy ellenzéki YouTuber trollkodta meg

2022. szeptember 23. - PressYu1971

Minap médiahekk áldozata lett Nyikolaj Peszkov, Dmitrij Peszkov Kreml-szóvivő fia, írja az orosz ellenzéki Insider nyomán a Telex.hu. A szóvivő fiát egy Navalnij-párti YouTube-csatorna műsorvezetője hívta fel telefonon élő adásban, aki katonai komisszárként bemutatkozva azt közölte Peszkovval, hogy másnap reggel tíz órakor orvosi alkalmassági vizsgálatra kell jelentkeznie, miután Vlagyimir Putyin orosz elnök elrendelte a részleges mozgósítást

.

A szóvivő fia erre felháborodottan közölte az álkomisszárral, hogy őt Peszkovnak hívják, és „magasabb szinten rendezné le az ügyet”. A műsorvezető ezt követően megkérdezte, hogy beírhatják-e, hogy hajlandó önként bevonulni a hadseregbe, melyre az ifjabb Peszkov szintén nemmel felelt.

„Először meg kell értenem, hogy mi folyik itt, és milyen jogaim vannak. Ahhoz, hogy holnap elvegyenek – higgye el, erre sem önnek, sem nekem nincs szükségem. Nincs gondom azzal, hogy megvédjem a hazámat – de először meg kell értenem, hogy mi haszna van annak, ha én megjelenek a fronton” – jelentette ki. „Ha Vlagyimir Vlagyimirovics azt mondja, hogy mennem kell, akkor megyek. De nem vagyok sorkatona” – tette hozzá a Kreml-szóvívő fia.

A bejegyzés trackback címe:

https://presshaz.blog.hu/api/trackback/id/tr1017938228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bordon 2022.09.23. 18:43:51

Az a lényeg, hogy Hunter Bident nem fogják sose besorozni, szívhatja a crack kokaint, dughatja az elhunyt bátyja özvegyét meg prostikat. A biológiai, virológiai laborok meg pörögnek. A fiú mindenhez ért, ezért is nevezték ki az ukrán olajtársaság vezetésébe.
Sleepy Joe Biden már annyira nem tudja, hogy hol van, hogy már kislányok haját se szagolgatja újabban. És ő rendelkezik az amerikai atomarzenál felett. Ez veszélyes!

Azok az országok, amelyek elismerték Koszovó kiszakítását Szerbiából, most ünnepelhetik Luganszk, Zaporozsje, Donyeck, Herszon területek Oroszországhoz való visszatérését.
Kína következetes ebben a kérdésben, se Koszovó jogállásának megváltoztatását, se a novorosszijai körzetek Ukrajnától elszakadását nem ismeri el. Vajon a nyugati hatalmak mazsolázgatnak majd? Koszovó elszakadása rendben van szerintük, a novorosszijai területek Ukrajnától elszakadása meg nincs?

arthurthedent 2022.09.24. 05:42:05

@bordon: "Az a lényeg, hogy Hunter Bident nem fogják sose besorozni"

Amerikában ugyanis nincs mozgósítás, sorozás? Vagy szerinted ha az oroszok csinálják, akkor mindenütt kötelező?

"Azok az országok, amelyek elismerték Koszovó kiszakítását Szerbiából, most ünnepelhetik Luganszk, Zaporozsje, Donyeck, Herszon területek Oroszországhoz való visszatérésé"

Oroszország nem ismerte el soha Koszovó függetlenségét. Az ENSZ sem. Akkor most szerinted Oroszország ebben a kérdésben kettős mércét használ vagy nem?

Koszovó az "kiszakítás", Donyeck az meg "visszatérés"? Miért? Te kettős mércét használsz?

bordon 2022.09.24. 06:18:58

@arthurthedent: Igen, Oroszország is akkor támogatja a függetlenségi mozgalmakat, amikor érdekében áll, ahogy a Nyugat is. A Nyugat kezdte ezt a veszélyes trendet. Bár ha a népek önrendelkezésének jogát nézzük, akkor szerencsés trend.

Spanyolország, Szlovákia, Románia és Kína például nem ismerte el Koszovót. Ők következetesebbek.

De Magyarországnak és egy sor másik európai állam és Kanada, USA el kellene hogy ismerje a változásokat. Hisz Koszovót is elismerték.

Koszovóból elűzték a szerbeket az albán terroristák. Kelet-Ukrajnában meg maradhat bárki, aki ukrán, ukrán-orosz, orosz identitású. Eleve azokon a területeken a korábbi neonáci kijevi junta orosz nyelvet betiltó rendelkezéseivel ellentétben most már hivatalos lesz az orosz és az ukrán nyelv is. A népszavazás szavazólapjai is kétnyelvűek, nagyon européer módon. Tehát több szabadságot kapnak az emberek, nem lesz etnikai alapú elnyomás. Ez ünneplendő fejlődés.

Koszovót kiszakították Szerbiából, előtte sose volt koszovói albán állam, a novorosszijai területek visszatérnek Oroszországhoz. Ukrajna egy Frankenstein szörny állam, összedobált, összelopott területekből kreálták. Bukovina román, Kárpátalja magyar, Volhínia lengyel volt, míg a banderisták ki nem irtottak ott a lengyeleket százezer számra. Kelet-Ukrajna meg orosz tudatú.
Ha az albán múlt nélküli Koszovó függetlenségét elismerte Magyarország Kanada, USA, Németország, a skandináv államok, akkor az oroszok által lakott területek Oroszorszaghoz való visszatérését is el kell ismerniük.

Ahogy Kurdisztánt is el kellene ismerniük, ha következetesek lennének és valóban számítana a népek önrendelkezése.

arthurthedent 2022.09.24. 07:12:50

@bordon: "novorosszijai területek visszatérnek Oroszországhoz"

Tehát akkor a cári oroszországig megyünk vissza? :D Az tudod nem úgy megy ám, hogy kinézel magadnak az elmúlt X száz évben egy időszakot, ami neked tetszik és azt mondod, hogy azok a határok az igaziak, az kell nekünk. :D

Mert mondjuk akkor gondolom az oroszok készek kivonulni pár területről, ugye? Vissza a cári oroszországhoz, vissza karéliát a finneknek? :D

"De Magyarországnak és egy sor másik európai állam és Kanada, USA el kellene hogy ismerje a változásokat. Hisz Koszovót is elismerték."

Vagy... azt kell mondaniuk, hogy butaság a két dolog közé egyenlőségjelet tenni. Egy fél mondattal elintéznéd egész országok sorsát azzal az nyilvánvalóan téves feltételezéssel, hogy ugyanaz mint a másik ország. :D

bordon 2022.09.24. 10:48:33

@arthurthedent: Most vagy fontos nekünk a népek önrendelkezése vagy nem. A kettős mérce nem fenntartható álláspont. Nemzetközi jogi szempontból igenis azonos a két eset. Sőt! Koszovóban etnikai tisztogatás előzte meg a népszavazást. A jelenleg valószínűleg Oroszországhoz csatlakozó területeken meg pont Ukrajna végzett elnyomó, kisebbségeket megsemmisítő politikát. Ukrajna talán tanul ebből és elkezdi emberszámba venni az etnikai és nemzeti kisebbségeket. Bár valószínűleg nem fognak ebből tanulni, hanem teleajvékolják a nyugati médiát, hogy jaj, mit tettek velük. Mikor százezer szám irtották a lengyeleket Volhíniában, akkor voltak elemükben az ukránok. Így lett Ukrajna ukrán.

A finnek pedig nem akarják vissza Karéliát, mert annyi ideig volt már orosz, hogy olyan állapotban van, amit a finnek nem akarnak házon belül tudni.
Mellesleg a finnek egy elvesztett háború után mondtak le Karéliáról. Ahogy Magyarország is elmondott Nagymagyarország jelentős részéről egy háborút követő békében. Jelenleg a nép dönt Donbászban, ez egy sokkal békésebb megoldás, mintha atommal legyalulnák Kijevet a ruszkik és így íratnák alá velük a békét. Ahogy az amcsik csinálták a japánokkal.

Ünnepeljük a népek önrendelkezését! A globalista elit persze most prüszköl.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2022.09.24. 11:32:36

@bordon: finom a putyinfasz ugye?
Hát szopkodd csak szorgalmasan!

arthurthedent 2022.09.24. 13:04:36

@bordon: "A finnek pedig nem akarják vissza Karéliát"

Azon gondolkodom, hogy neked az ilyen elmés visszavágások valamiféle gondolkodási folyamat eredményei vagy csak úgy jönnek, gerincvelőből? Őszintén szólva lenyűgöz, hogy az emberi elme hogyan bírja ilyen iszonyat kiforgatni a valóságot, egyszerűen nem tudom hogyan képes rá. Jön a semmiből, hogy a finnek mit akarnak és már el is hitted. Nem valaki mondta, csak úgy jött az agyadból. :D

Mert ott van Putyin meg az orosz felsővezetés, ők is pont ilyeneket nyomnak, de ők nyilván nem hiszik el, nyilván csak trollkodnak, de te például szemmel láthatóan el is hiszed, amiket beszélsz.

Valami rövidzár lehet az agyadnak a "most találtak ki ezt a marhaságot" és az "elhiszem ezt a dolgot" tekervényei közt. Más emberek nem hiszik el azokat a dolgokat, amiket a semmiből találtak ki trollkodás céljából. :D

arthurthedent 2022.09.24. 13:08:40

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Olyan a csávó, mint a rajzfilmekben, amikor addig esik le a prérifarkas, amíg nem veszi észre, hogy kifogyott alóla a talaj. A csávó mondja, mondja, mindenre van valamiképtelen válasza, ha elgondolkodna rajta miket beszél lezuhanna.

De nem fog, nem zuhan le, egyszerűen nincs neki olyan rész az elméjében, ami feltenné neki a kérdést, hogy ez vagy az vajon igaz lehet -e.

fkv.119 2022.09.24. 15:39:54

@bordon: "Sleepy Joe Biden már annyira nem tudja, hogy hol van, hogy már kislányok haját se szagolgatja újabban. És ő rendelkezik az amerikai atomarzenál felett. Ez veszélyes!"

Nem az, mert Trump arabellenes beutazási blokádját is felülbírálta egy mezei bíró. Ott nem 1 helyi hülye nyomkodja a piros gombot, mint a muszkáknál.

fkv.119 2022.09.24. 15:41:19

@bordon: Koszovót értelemszerűen elismertük, és ez így jó, hiszen a délvidéki magyarokat irtó szerbek ellenségei, és az ellenségem ellensége a barátom.

fkv.119 2022.09.24. 15:42:31

@arthurthedent: És Moszkvától délre mindent adjanak vissza a mongoloknak!

bordon 2022.09.25. 17:04:35

@arthurthedent: Pont nemrég, a finnek NATO csatlakozásával kapcsolatban került szóba redditen, hogy ha Oroszország meggyengülne, akkor elkezdhetnek a népek függetlenedni, a finnek visszaszerezhetnék Karéliát. Erre a finn redditorok lemondóan kommentezték, hogy a finneknél ez már nem téma, annyi ideig volt orosz, hogy azt már nem tudnák felzárkóztatni, ha visszakapnák se. Olyan ez, mintha Magyarország kapna vissza elszerbesedett déli területeket vagy Felvidék jó részét, ami eltótosodott. Nem kellene a többségnek. Ahol magyar él, az esetleg. De Karéliában az etnikai arányok már olyanok, hogy nem kellene a finneknek.

bordon 2022.09.25. 17:06:30

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Nem lehetséges, hogy én csak azt szeretném, ha két primitív keleti szláv nép pofozkodásából kimaradna Európa? Az ukrán semmivel se jobb, mint a ruszki. Csak most jobb a PR-juk.

arthurthedent 2022.09.25. 19:28:15

@bordon: "Erre a finn redditorok lemondóan kommentezték"

Az igen! A FINN REDDITOROK! :-o

bordon 2022.09.26. 06:25:47

@arthurthedent: Ez van, a finneknél nem téma Karélia visszaszerzése. Ez van. Nekik elég jól megy anélkül is, elég nekik, ha nincs konfliktus az oroszokkal. Eleve irreális is lenne egy akkora terület visszaszerzése Oroszországgal szemben, mert a finn haderő védelemre van berendezkedve. Ráadásul egy ilyen területszerző háborúban a NATO se állna mellettük.

arthurthedent 2022.09.26. 07:10:26

@bordon: "elég nekik, ha nincs konfliktus az oroszokkal. Eleve irreális is lenne"

Értem. Szóval ezért nem akarják vissza, mert félnek az oroszoktól.
süti beállítások módosítása