Minden, ami média

PRESSház

PRESSház

A MAGYAR KÖZTÉVÉ SZÁMÁRA A MARKAZI TOJÁSMÚZEUM LÉNYEGESEBB MINT A MARGIT HÍD ELFOGLALÁSA

2022. október 05. - PressYu1971

Este fél hatkor is híradó következett az évi 130 milliárd forintból működő M1 csatornán. Novák Katalin csütörtöki máltai látogatása és Szijjártó Péter nyilatkozata után sorra kapcsolták a helyszíni tudósítókat.

margithid.jpeg

Forrás : 444.hu

Na nem a hídfoglalásról vagy más tüntetésről jelentkeztek be, hanem 3-4 perces riportokat adtak le: a markazi tojásmúzeumról, a berettyóújfaluli mesekiállításról és a soproni trófeakiállításról – írja a Telex.hu

A rend kedvéért el kell ismerni, hogy a 18 órakor kezdődő híradóban már beszámoltak a hídfoglalásról, és élő képet is mutattak a helyszínről. Kiemelték, hogy baloldali politikusok is csatlakoztak. 18:32-kor pedig az MTI is hírt adott a tüntetésről „Demonstráló diákok lezárták a Margit hidat” címmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://presshaz.blog.hu/api/trackback/id/tr7417947790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása