Minden, ami média

PRESSház

PRESSház

A SZERB SZOCIALISTA PÁRT (SPS) NIŠI POLTIKUSNŐJE VUČIĆOT BÍRÁLNI MERÉSZELŐK BÖRTÖNBEZÁRÁSÁT KÖVETELI

Szerencsére egyelőre csak az Instagramon keresztül

2022. november 17. - PressYu1971

Ana Grozdanović, niši politikus, az SPS egyik tagja az Instagramon indított el egy kezdeményezést, hogy börtönbe zárással büntessék mindazokat, akik negatív hangnemben mernek beszélni Aleksandar Vučić Szerbia köztársasági elnökének tetteiről és személyéről– tette közzé az N1 hírportál a Južne Vesti dél-szerbiai hírportálra hivatkozva.

„Megkérném politikai kollégáimat, akik a képviselői helyeken ülnek, hogy emeljék fel hangjukat és harcolják ki azt a törvényt, aminek köszönhetően meg lehetne büntetni mindazokat, akik negatív hangnemben beszélnek az állam elnökéről, az elnökkel szemben még komolyabb tervek kiötlőit pedig még súlyosabb büntetéssel sújtsák – írta a niši politikusnő az Instagramon.

Állítása szerint minden olyan embert az eszéhez kell téríteni és, hogy a az elnökkel szembeni bírálatok előre vannak tervezve, hogy az előtte álló komoly döntések előtt leapasszák Vučić energiáját”.

                                                                                                          Forrás: Instagram

A bejegyzés trackback címe:

https://presshaz.blog.hu/api/trackback/id/tr7917981582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ződ2000 · http://egzostive.com 2022.11.22. 11:05:57

A szerbek sosem hagyták ott a kommunizmust...
Most Európa páriái...
süti beállítások módosítása