Minden, ami média

PRESSház

PRESSház

MEGSZŰNT AZ OBJEKTIV SZERB BULVÁRLAP NYOMTATOTT KIADÁSA

2022. október 24. - PressYu1971

A napilap nyomtatott változata már a múlt héten nem került az újságárusokhoz, a belgrádi Danas napilap nem hivatalos információi szerint a napilap munkatársait csak a printváltozat beszüntetéséről tájékoztatták, illetve arról, hogy az elkövetkezőkben az azonos nevet viselő hírportálnak dolgoznak. Duško Vukajlović, a napilap főszerkesztője szerint semmilyen hivatalos magyarázatot nem kapott.

objektiv.jpg

Forrás: Objektiv.rs 

Vukajlović a Danasnak adott interjújában annyit mondott, hogy a szerkesztőségben minden nap dolgoztak és ahogyan eddig is elvégezték feladataikat és a szerkesztőségben senki sem felelős azért, hogy a napilapot nem nyomtatták a nyomdában. Állítólag a nyomda új tulajdonosa állította le az Objektiv nyomtatását.

Vukajlović szerint nem igaz, hogy a print szerkesztőségét arra utasították, hogy ezentúl az Objektiv.rs hírportálnak kell írniuk.

Az Objektiv 2020 decemberének az elején jelent meg a szerbiai médiapiacon. Aleksandar Papić, aki egykoron közel állt Nebojša Stevanovićhoz, leköszönő védelmi miniszterhez, a nyilvánossághoz intézett nyílt levelében kijelentette, hogy társtulajdonosa az Objektiv napilapnak és hírportálnak.

Aleksandar Papić és Nebojša Stefanović 2021 óta nyílt összetűzésben van egymással. Stefanović azzal vádolta Papićot, hogy együttműködött Veljko Belivuk klánjával, míg Papić azt állította, hogy Stefanović közvetlen családja a házában él, és ő kérte a kilakoltatásukat.

A napilap az októberi hónap folyamán számos dologgal, közöttük államcsínykisérlettel is megvádolta Stefanovićot. Az Objektiv.rs egy interjút is leközölt Dijana Hrkalovićtyal, a Belügyminisztérium egykori államtitkárával, amelyben Hrkalović Stefanovićot Aleksandar Vučić köztársasági elnök lehallgatásával is megvádolta.

A bejegyzés trackback címe:

https://presshaz.blog.hu/api/trackback/id/tr5517961738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása