Minden, ami média

PRESSház

PRESSház

Hogyan magyarázzuk meg gyermekünknek a melegek felvonulását

Igor Mihaljević, egy újvidéki újságíró “használati utasítást” írt a szülőknek, hogy gyermekeiknek miképpen is magyarázzák el, hogy miről is szól a Szerbiában is nagy port felkavaró Pride

2022. augusztus 21. - PressYu1971
1. De miért is sétálnak?

–Mert megtehetik, és mivel a törvény ezt engedélyezi számukra. Másrészt ugyanolyan jogokat szeretnének, mint amilyen számodra a rendelkezésedre áll, és mivel számukra ezek a jogok nem adatottak meg és ezért tiltakozniuk kell.

2. Mi az, ami nincs nekik, nekem meg megvan?

Mindenekelőtt a testi biztonság, a rossz bánásmód és a megaláztatás hiánya a nálad erősebbek részéről, különösen a szociális intézmények részéről. Lehetőséged van az ebből eredő összes joggal házasságot kötni. gyermeket fogadhatsz örökbe, házastársi juttatásokat, kedvezményeket kaphatsz. Lehet nyugdíjad, meglátogathatnak a kórházban és örökölhetsz is.

pride.jpg

3. De ez nem természetellenes?

– A “természetes” ellentéte a “mesterséges”. Természetes minden, ami spontán módon létezik a természetben. Természetellenes az, amit az ember a tudomány és a kreativitás révén hoz létre. A melegek természetesek, ahogyan a réz, a sziklák, a vízesés, a fák, az 1 méter 10 centi, de még a két és fél méteres férfi is az. A tornacipőd, a Szerbia Köztársaság, Szerbia Büntető Törvénykönyve, a Híd a Drínán, A Let it Be, a Szerbek népvándorlása viszont mesterséges úton előállított tárgyak.

4. Miért is nevezik ezt a Büszkeség parádéjának és mivel büszkélkednek?

– A büszkeséggel ellentétes szó a „szégyen”.  Abban a pillanatban, amikor a Pride ötlete megszületett, az volt az elképzelés, hogy ezeknek az embereknek nincs szégyellnivalójuk, mert nem ártottak senkinek. Ezért hívják Pride-nek, és nem pedig azért, hogy a heteroszexuálisok kevésbé érezzék magukat értékesnek.

5. De én hinni akarok a Szentírásban.

– Igen, ha csak a szentírásokban hiszel, amelyek ostobaságok végtelen sorát tartalmazzák amelyeket eszedbe sem jut az életed során alkalmazni. Például megölnéd azt a szomszédodat, aki vasárnap, vagy éppen szombaton, Shabat idején is dolgozik?

6. De én tényleg az utolsó betűig tiszteletben akarom tartani az Ó-/Újszövetséget/Koránt/Talmudot.

– Tényleg együtt élnél egy olyan robottal, amely vakon tiszteli a szentírásokat? Nos, gondolj bele. Ha a válaszod továbbra is “igen”, tudd, hogy a szentírások egyes részeit törvény tiltja a demokratikus, felvilágosult társadalmakban. A rabszolgaság, a rasszizmus és a nemi alapú diszkrimináció a legbrutálisabb és legáltalánosabb, nem számítva a nemi erőszakot, a népirtást és az egyéb a szentírások szerint „elvárt” bűncselekményeket.

7. És miért akarnak összeházasodni, amikor nem lehet gyerekük?

–  Ugyanannak az oknál fogva, mint az öregek, betegek és mindazok a heteroszexuálisok, akiknek nem lehet gyerekük.

8. Számomra ez undorító.

–Az én szememben is undorító a tartós frizura, a turbofolk és  kosárlabdában a blokkolás, és mégis valahogy visszatartom magamat és nem követek el bűncselekményt ezek az emberek ellen.

9. De ez számomra az azonosneműek házasságkötése tényleg undorító.

–Mindenkinek jogában áll undorítónak lennie, ahogy az is, hogy ne csatlakozzon ilyen közösséghez.

10. És egyáltalán hogyan szereti egymást két férfi?

– Akárcsak ahogyan anya és apa szereti egymást. A szerelem sem csak a testi formától függ. Vannak, akik vonzódnak a túlsúlyos emberekhez, mások a fogyatékkal élőkhöz. Vannak, akik más bőrszínt kedvelik és amennyiben a szexuális fantáziáról van szó, ennek sokféle típusa van.

11. És a melegek meleg gyerekeket fognak nevelni?

 –Nem, mert az ember nem tudja szelektíven megközelíteni a fizikai vonzalom érzését. Ezért van az, hogy van, aki szereti a szőkéket, van, aki a barnákat, van, aki a magasabbak, van, aki az alacsonyabbakat.  És va, aki a szexuális ízlésének függvényében másképpen vonzó.  Hiszen az összes meleg gyereket heteroszexuális szülők csinálták.
12. És a melegek meleg gyerekeket fognak nevelni?

– Mert így fejezik ki támogatásukat ezeknek az embereknek, és mert ez a fajta társadalmi tevékenység a társadalom civilizációjának fokmérője is egyben. Nem kevésbé fontos, hogy ezzel a sétával egyszerre védik a melegeket, de személyes sajátosságaikat is, amelyek ugyan nem tartoznak az LMBTQ jogok körébe, de egy napon önmaguk is gyűlölet és erőszak tárgyai lehetnek. Megvédesz másokat, hogy mások egyszer megvédjenek téged valamelyik gazemberrel szemben.

A teljes cikk itt olvasható el. 

A bejegyzés trackback címe:

https://presshaz.blog.hu/api/trackback/id/tr1117912631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása