Minden, ami média

PRESSház

PRESSház

Az emberek unják Putyin propagandáját

Húsz százalékkal csökkent az orosz állami tévék nézettsége

2022. augusztus 29. - PressYu1971

Az oroszok ötöde már nem nézi az állami tévécsatornákat, mert unja Vlagyimir Putyin könyörtelen háborúpárti propagandáját – derült ki a független Rosmir közvélemény-kutató központ legfrissebb felméréséből – írja a Daily Mail.

putinprop.jpg

                        Forrás: Instagram 

Az új felmérésből kiderült, hogy az oroszok mindössze 65 százaléka nézi a Kreml által működtetett csatornákat, szemben a Putyin ukrajnai inváziójának kezdetén mért 86 százalékkal.

Az orosz állami média tévécsatornái - Russia 1 és az NT TV - hónapokon át háborús propagandát sugároztak, és azzal fenyegetőztek, hogy minden Ukrajnát támogató országot - köztük az Egyesült Királyságot, az Egyesült Államokat, Franciaországot és Németországot - atomfegyverrel semmisítenek meg.

A háborúpárti propaganda azonban untatja az egyszerű oroszokat, akik egyre inkább kiábrándulnak Putyin háborújából, és a nézők negyede már más csatornára vált. A közvélemény-kutatások szerint az oroszok mindössze 55 százaléka támogatja az inváziót, szemben a néhány hónappal ezelőtt mért 66 százalékkal szemben.

A bejegyzés trackback címe:

https://presshaz.blog.hu/api/trackback/id/tr2517919017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.08.30. 19:54:18

Ennek tükrében a hazai médiában az ukik iránti érdeklődés lecsökkenése pl az indexen az index hibája vagy inkább csak az, hogy unalmas a téma?

_Alex__ 2022.08.31. 00:33:48

A propaganda mindig egyhangú, azért vannak meg a táborok itt is, csak a rajongók szeretik az egyoldalú "tájékoztatást". Legalább az ukrán meg angol twittert ne ismételgetné a média mert azokban még egyoldalú információtartalom se nagyon van, csak minden nap elmondják hogy győznek, február óta...

nemecsekerno_007 2022.08.31. 08:34:46

A szlávok egymást ölik a petrodollárért.
süti beállítások módosítása