Minden, ami média

PRESSház

PRESSház

Cenzúra miatt lemondott az Egészségfejlesztés című folyóirat főszerkesztője

2022. szeptember 02. - PressYu1971

 

egeszsegfejlesztes.pngA lap élén hat évet töltő Vitrai József állítása szerint többször is előfordult, hogy a kiadó az új lapszám előzetes megtekintése alapján egyes közlemények megváltoztatását kérte, illetve egy esetben egy cikk megjelentetését is megtiltotta. Tavaly ősztől a szerkesztőség csak úgy volt hajlandó tovább vinni a lapot, hogy az NNK a főszerkesztőre bízta az új lapszámok jóváhagyását. A távozó főszerkesztő szerint az írásba foglalt, és aláírással is hitelesített jogot néhány héttel ezelőtt az NNK visszavonta. Vitrai ezt követően döntött a távozása mellett – írja a Media1.hu

A média világából aktualitásokat közlő hírportál szerint az Egészségfejlesztés azon szerkesztői, akik a magyar népegészségügy megújulását korszerű ismeretekkel kívánják támogatni, elhatározták, hogy egy új, szakmailag független szakmai folyóiratot fognak alapítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://presshaz.blog.hu/api/trackback/id/tr3817922453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása