“Jobb, ha vigyázol a fejedre, amit a válladon hordasz” – tette közzé egy ismeretlen felhasználó a belgrádi napilap oldalán–Uroš Panićnak –a kontroverz Petar Panić Pan, Vojislav Šešelj háborús bűnökért elítélt szerbiai politikus, csetnikvajda egykori testőre fiának,  egyben Aleksandar Vučić, Szerbia köztársasági elnöke keresztfiának – tulajdonában lévő Lamborghini típusú sportkocsi lefoglalásáról szóló közzé tett híradós tudósítás alatt, amivel a napilap szerkesztősége mellett Nina Čolićot, a napilap újságírónőjét is megfenyegették – írja a belgrádi napilap.

A fenyegetéseket bejelentették a Csúcstechnológiás bűnözés elleni küzdelemmel foglalkozó ügyészségnek.

A kérdéses 1, 36 perces videót a közzé tétele óta mintegy 400 ezren nézték meg és több mint 300-an szóltak hozzá.

A fenyegető üzeneteket tartalmazó kommentek egy része egy olyan profilról érkezett, amelynek személyazonosságát nem lehetséges biztosan megállapítani.

A hozzászólások közül egy része a videofelvétel azon részére utal, amiben az áll, hogy Petar Panić Pan akkor vált közismerté, amikor is összefüggésbe hozták egy incidenssel, amely a csetnikvajda és Nikola Barović belgrádi ügyvéd a kilencvenes években lezajlott televíziós párbaja után történt. Ugyanis a televíziós szereplést követően megverték Barovićot. Šešelj ezt követően cinikusan megjegyezte, hogy „az ügyvéd egy banánhéjon csúszott el”

„A banánhéjon is el akarsz csúszni? „, „Ha túl sokat beszélsz, akkor a banánhéjon is elcsúszol”, illetve „A banánhéj veszélyes” – írták a TikTok videó alá, de olyasmiket is, hogy “Játszol az életeddel, nem élsz sokáig”, „Ha kevesebbet beszéltél volna…”, “Golyó”, Töröld ki, mielőtt elnyel a sötétség”, “számítsál a mesterlövészre”, és ez csak néhány a kétértelmű üzenetek sokaságából, amit a felhasználók közzé tettek.

Panić nemrég a közlekedési kihágásával, meggondolatlan autóvezetéssel és Belgrád központjában a rendőrök elől történő menekülésével vált közismertté az ország területén.

A videófelvételeket, amelyeken a rendőröket sértegeti, illetve Lamborghinijét vezetve túllépi a megengedett sebességet rendszeresen közzéteszi a közösségi oldalakon.