Minden, ami média

PRESSház

PRESSház

Leállt a frissítéssel az Azonnali

Hétfő óta egyáltalán nem közöl friss írásokat a hírportál

2022. szeptember 07. - PressYu1971

„Mik vezettek több mint 60 ezer elégedetlen ember kormányellenes tüntetéshez Prágában? ” – ezzel a címmel jelent meg legutóbb anyag az Azonnali.hu-n. Az írást hétfőn reggel publikálták.

azonnali-hu.jpg

Azóta több mint két és fél nap telt el, de az újság azóta sem frissül és az Azonnali Facebook-oldalára sem került ki új tartalom, amiből arra lehet következtetni, hogy miután lejárt a lapnál dolgozók felmondási ideje, az Azonnali mostanra végleg beszüntette a működését, vagyis a legutóbbi egyben a legutolsó anyag is – közölte a Media1.hu

„Mik vezettek több mint 60 ezer elégedetlen ember kormányellenes tüntetéshez Prágában? ” – ezzel a címmel jelent meg legutóbb anyag az Azonnali.hu-n. Az írást hétfőn reggel publikálták.

Azóta több mint két és fél nap telt el, de az újság azóta sem frissül és az Azonnali Facebook-oldalára sem került ki új tartalom, amiből arra lehet következtetni, hogy miután lejárt a lapnál dolgozók felmondási ideje, az Azonnali mostanra végleg beszüntette a működését, vagyis a legutóbbi egyben a legutolsó anyag is – közölte a Media1.hu

Az Azonnali megszűnéséről szóló hírek már korábban szárnyra kelt.

A megszűnés tényét augusztus 11-én jelentette be hivatalosan a szerkesztőség, de jelezték, hogy még néhány anyagot közölni fognak az őszi bezárásig. Ez utána így is maradt egészen mostanáig, és valóban még publikáltak írásokat.

A lapot kiadó Azonnali Média Kft. várhatóan végelszámolással megszűnik.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://presshaz.blog.hu/api/trackback/id/tr217926469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása