Minden, ami média

PRESSház

PRESSház

KENYÁBAN TÉVEDÉSBŐL LELŐTTEK EGY PAKISZTÁNI ÚJSÁGÍRÓT

2022. október 24. - PressYu1971

Arshad Sharif, 50 éves pakisztáni újságírót a nairobi rendőrök vasárnap este lőtték fejbe, miután a Nairobi-Magadi autópályán az autó, amiben testvérével utazott, áthajtott egy útzárlaton. A hatósági közlemény szerint figyelmen kívül hagyták a megállásra vonatkozó rendőrségi felszólítást, emiatt a rendőrök tüzet nyitottak, és üldözőbe vették az autót.

arshad-sharif-2.jpg

Forrás: mmnews.tv

Mint ahogyan utólag kiderült, a rendőrség egy Shariféhoz hasonló auto megtalálása érdekében állították fel az útzárat, amit egy benne ülő gyermekkel loptak el. A rendőrség úgy fogalmazott, „téves azonosítás” történt, egyben közölték, hogy az ügyet további vizsgálatra átadják a független rendőrségi felügyeleti hatóságnak.

Az 50 éves, újságíróként dolgozó Arshad Sharif júliusban hagyta el Pakisztánt, miután bírálta az ország hadseregét, azóta Kenyában élt – írja a The Guardian.

A bejegyzés trackback címe:

https://presshaz.blog.hu/api/trackback/id/tr8217961634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása