Minden, ami média

PRESSház

PRESSház

A KLUBRÁDIÓNAK ITÉLTÉK ODA A MAGYAR CIVIL BECSÜLETRENDET

2022. október 12. - PressYu1971

Az Ars Humanica Hungarica Kör tagjai a Klubrádiónak adományozták a 2022-es év Civil Becsületrendjét – írja a Media1.hu.civilbecsuletrend.jpg

 

A rádió honlapjának beszámolója szerint kitüntetést jelképező plakettet és oklevelet hétfőn délelőtt adták át a Klubrádió munkatársainak.

Az Ars Humanica Hungarica Kör, amelyet tudósok, egyházi személyek, művészek és a művészet pártolói alkotnak, 2011-ben alakult és alapította meg a Magyar Civil Becsületrendet, hogy ily módon ismerje el a nemes emberi alapértékeket felmutató cselekedeteket.

A Magyar Civil Becsületrend tagja többek között Beer Miklós, rk. püspök, Bíró András, újságíró, Böjte Csaba, ferences szerzetes, Fischer Iván, karmester, Gryllus Dániel, zenész, Halász Judit, színész, Iványi Gábor, metodista lelkész, Lengyel László, közgazdász, Pomogáts Béla, irodalomtörténész, Tolcsvay László, zenész, zeneszerző stb.

A bejegyzés trackback címe:

https://presshaz.blog.hu/api/trackback/id/tr9417952886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása